Debut

Lite skakis till en början, ska det här verkligen funka? Ja, kanske. Men nu är jag igång i alla fall. Men räkna med att mycket kommer att förändras så småningom, när jag väl lärt mig alla knappar, rattar, vippor och menyer.

7 reaktioner till “Debut

  1. Kanonbra blogg, fast jag inte har någon direkt erfarenhet av att läsa dylikt. Men i alla fall! Läste om bakgrunden och inaveln… bland annat… ja, så det var förr i tiden! Hälsa!

  2. Härligt att få ett ansikte till alla pricksäkra kommentarerna.. Och det där med knappar, rattar och grunkor är lika för alla.. Fru B säger att jag inte lärt mig än fast vi varit tillsammans i över 20 år.. Så en bloggsida är rena barnleken och den fäller inga syrliga pikar om man rattar fel..

    1. Så sant som det var sagt. Påsättningsknappen har jag hittat, men var fan sitter avstängningsknappen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s