Twittra

… kommer jag inte att börja med, för då måste man ibland sms:a, vilket jag styvnackat vägrar. På mobilen ska 12 knappar göra samma jobb som 60-talet tangenter på datorn. Hur smart är det? Ja, jag vet att det finns ”fiffiga” hjälpprogram som kommer med idiotiska ordförslag. Små är de jävla knapparna också, och nästan oläsliga även med glasögon. Vad är det fel på att ringa om man inte har tillgång till dator med e-post? Och röstbrevlåda har väl alla.

 

Men så är det när tekniken springer ifrån en. Man blir en mossig stofil, vilket man som ung aldrig trodde skulle inträffa.

6 reaktioner till “Twittra

    1. Har provat, för burkigt, för kort räckvidd. Skrika eller röksignaler funkar bättre.

      Det får mig att tänka på en f d kollega med tordönsstämma; viska är för honom en fysisk omöjlighet. När han ringde gällde det att hålla luren en halvmeter från örat för att inte drabbas av tinnitus, och vid lokalsamtal med nån i samma korridor var det risk för rundgång. Jag träffar, eller snarare hör, honom då och då på stan, ”konverserande” nån stackars oskyldig människa.

  1. Du får se till att välja ett snöre med bra dämpning när du pratar med han med tordönsstämman.. En annan fördel med burkar är att man är alltid ”On-line”…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s