Brottstycken 2

Hustrun knappade på tv:n för en stund sen; suck, det hade ju varit så lugnt under helgen. Repris på ”Babben babblar fett” eller vad programmet heter, inkluderande repris på Iprenmannen, fast -kvinnan istället för -mannen, fast cerise istället för vitt (att cerise är en kulör upplyste mig döttrarna om när det begav sig). Men annars på pricken! ”Take Me to Your Heaven” med liksvepning. Hur fan kan Charlottenlöken ställa upp på sånt spektakel?

 

perelli

Iprenkvinnan

***

Om du råkar uppskatta mina kåserier, men inte brukar besöka Gyrots blogg, så finns där ett par Jernisgästinlägg som jag kan tipsa om: Jernis på hal snö, band 1 och band 2. Ett skillingtryck Bonde söker fru kanske också kan roa. Om inte annat så garanterar jag där en stor, massiv och masintensiv underhållning från Gyrot själv.

4 reaktioner till “Brottstycken 2

    1. Fanders?? Allt från andra till sista plats är med beröm godkänt. Nästa år lär norrbaggarna få skrapa djupt i oljesumpen.

  1. Charlottenlöken är en avkomma av Christer Lindarw, ser du inte det? och då kan vad som helst hända…..
    Eller oxå är hon en Lindarw-wannabe…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s