Helpdesk

Så kan det gå när Gat-Billy misslyckas med rekryteringen:

tangentbord saknas

Urklippet (tack S d ä) tycks vara från en lätt ålderstigen Windowsversion. På nåt vis verkar den stora begåvningen i fråga lyckats vidmakthålla sin tillvaro i Microsofts reservdelslager. I MS-Vista står bland annat följande att läsa på Kontrollpanelen:

blindstyre1.

.

blindstyre2

3 reaktioner till “Helpdesk

  1. Jag har lite problem här…jag är nämligen blind…vad står det i ditt inlägg? För det ÄR väl ett inlägg? Eller är det en annons av något slag? Isåfall tar jag två av varje. Vänliga hälsningar: Barbro Blinda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s