Galen i korsord (3)

Den här bildgåtan bygger på en kommentar jag gjorde hos Gyrot och för vilken jag därefter förärades utmärkelsen ”Veckans citat” i Kulturkullan på Ylvas blogg Yfronten – stort. Men för dig som inte varit där och läst kan det kanske roa:

Också den här har jag med viss förhoppning skickat till H©N.

OBS: Titta gärna in på bloggens sida Ordskoj där jag har samlat fler av mina språkkrumelurer. Fler kändisporträtt från bloggen finns samlade i galleriet Satirporträtt. I blogghuvudet finns dessutom länkar till mina bildhumorgallerier. För dig som gillar ordlekar till bilder rekommenderar jag också Barbro Bindas blogg.

En reaktion till “Galen i korsord (3)

  1. Tack för den reklamen! Roligt här tycker jag är att du taggat ”galghumor”. Jag älskar ordvitsar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s