Grymt

Svågern d ä varnar: De som överlever svininfluensan blir märkta för livet! Så tänk på att ta en spruta!

svininfluensaoffer

Som lök på laxen uppstår annars snart ett ytterligare liknande problem: att överleva julen. Gå under jorden innan tjälen kommer, böka med trynet.

6 reaktioner till “Grymt

 1. Överleva julen? Det är ju EVIGHETER dit! Jag njuter av min andra semestervecka i det fina vädret, och känner mig trygg i förvissning om att snön är låååångt borta. Hoppas det går bra för dig, sänder en varm kram runt om! 🙂

  1. Njut vidare – rätt åt dig!

   Går hur bra som helst så långt förutom en och annan infektion som ändå ingår i ”barset”. Men jag måste akta mig jävligt noga för svininfluensan (på rikt!).

 2. Jag läste idag att man även kan bli förlamad av att vaccinera sig mot skiten. Såna rubriker gör mig alldeles förlamad. Så det är egentligen skit samma om jag ska eller inte ska vaccinera mig.

  1. Men inte förvånad antar jag. Intressant är att läsa biverkningarna av diverse medikamenter, exempelvis att värktabletter kan ge smärtor, psykofarmaka kan skapa ångest, nässprej kan framkalla snuva, plåster kan alstra sår, potensmedel kan … osv. Ok, kanske en gnutta överdrivet, men alls inte mycket. Vi balanserar ständigt på avgrundens kant.

  1. ”Som en gris” känns lite borstigt: stucken, äppelgriljerad, skållad, helstekt, eller helt enkelt bara kopiöst sullig, precis som jag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s