Balansstycke

Modo Hockey, eller Alfredshems IK som den anrika ishockeyklubben hette när en annan var riktigt ung och puck(gl)ad, tycks vara i en ”kris” – nära ”katastrof”. Hemmatorsk idag med 0–3 mot Skellefteå AIK, som av nån förunderlig anledning hette så redan då det begav sig, med bland andra den legendariska ”myggkedjan” ”Garvis” Määttä, Karl-Sören Hedlund och ”Akka” Andersson:

Skellefteå AIK

Enligt SVT:s ständigt välinformerade sportreporter var dock Modo ”på tå” i den första perioden, men förlorade den ”ändå” med 0–1. Tror fan det. Ett tips till coachen: skit i balettstegen och trikåerna, och se till att grabbarna istället snörar på sig grillerna.

3 reaktioner till “Balansstycke

    1. Klimpen glömmer man inte. Jag hittade dock ingen bild med både honom och myggkedjan, som förstås oftast uppehöll sig i anfallszon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s