Uppumpat

Kollade en stund på Doobidoo – många vuxenpoäng blir det, men va fan jag har ju åldern inne, gott och väl. Ett riktigt familjeprogram med syskonpar av båda könen. Av nån anledning var det mest det ena som gav mig associationer till bröderna Hyland:

bröderna hyland

Inte en enda unge har ringt på än och tiggt om varken det ena eller andra. Eller är Halloween i morron? Men nu är det faktiskt ett par-tre år sen dom plingade på. Har spektaklet klingat av? Senast körde jag i alla fall med en effektiv variant som salig Kjell Swanberg tipsade om: vid frågan ”bus eller godis?” kontrar man elegant med ”godis – vad har du att välja på?”

Det här ser väl smarrigt ut:

jättesnigel

Påminner faktiskt mycket om den söte gnagaren i Trafikpolemik, del 1. Bilden kommer från ett lattjo e-postutskick från Hustrus ena brorson Per Engström som framgångsrikt driver sin egen vinagentur Vinia. Du kanske har druckit det förträffliga och storsäljande rödvinet Cameleon Malbec (ekologiskt odlade druvor, varunr 6581-02) för endast 72 kr på Bolaget? För tre spänn mer får man numera också en Cameleon Reserva. Finns även som vit Chardonnay. Dessutom har Per en hel del andra godsaker på lagret. Hur som helst innehöll nyhetsbrevet en komplett Halloween-meny i samma festliga stil.

10 reaktioner till “Uppumpat

 1. Uhmm…ska nog försöka smyga in reprisen i agendan…tittar nog mest på systrarna P då. 🙂

 2. Ja, den där masken blir man allti lite sugen på att avnjuta med poatismos och kokta morötter! Själv har jag beskrivit följden av Karl Filips korvstoppande i barndomen, i min blogg…
  Jag gillar bilden med Kissie! Det är säkert rätt roligt att rycka in so bröst ibland!

  1. Ska läsa om Karl Filips svåra uppväxt.

   Ja, bröderna vet jag ju vilka dom är, men vem fan är Kissie (förutom implantaten)?

 3. Nu ska jag strax kapsla in mina Rongedalare i nåt sovvänligt överplagg, ville bara säga natti natti först. Tänker absolut prova vinet du skriver om, men inte i kväll. Sov gotti gotti! 🙂

  1. En godnattsaga kanske skulle passa. Dom brorsorna har det skrivits hyllmeter om. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s