Operera numera

I går när jag gick förbi en informationstavla på sjukhuset hajade jag till:

Hönshjärna har man ju hör talas om, men gåskola är onekligen en ny variant, och det inom vården. Närmare efterforskning bland några av landstingets tusentals administrativa mellanchefer ger dock vid handen att det rör sig om ett helt nytt, exklusivt komboingrepp. I samband med inläggning av bröst- eller sexpackimplantat erbjuds det senaste inom hjärnkirurgi. Med hjälp av nanolobotomi med pulsad högenergetisk laser kan, vid behov (nota bene), IQ-värdet läggas på en till implantaten perfekt matchande nivå. Visst är de medicinska framstegen fantastiska?

Det grymt gymknäckande implantatet Agda kommer från IKEA Medicals

6 reaktioner till “Operera numera

  1. Frisken kollade på sin mage och sa att han aldrig förstått det där med 6-pack. Det är ju 8 rutor…

    Så gör han milen på 35 blankt också, gamla karl’n

  2. Men vad ÄR det? En äggkartong??? …..Hahaha, om man läser lite mer noggrant så… ja, jag fattar. Men har det slagit om alldeles för dig så du känner behov av nedgradering? Är du för smart eller? Sköt om dig i alla fall och ta emot en kram varm som attan! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s