”Med påsar på kinder och OS i blick …”

Mitt ishockeyintresse är numera inte vad det har varit, det faktiskt inte ens är. Men jag noterade ändå att Bengt-Åke Gustafsson inför nästa säsong ska efterträdas av Pär Mårts som Tre Kronors förbundskapten. Jag har full förståelse för att ishockeyförbundet har haft en oerhört detaljerad kravspec på efterträdaren, där minst lika goda egenskaper som Bengt-Åkes har krävts. Men som viss överkurs känns ändå förmågan att kunna stoppa en puck i vardera kindpåsen utan att det märks utåt:

 

Faktum är att Pär nog ledigt kan klämma dit 2×2 puckar utan påverkan av vare sig utseende eller artikulation. Jag vill till och med gå så långt att han är mer lik Björn Ulvaeus än vad Björn Ulvaeus är:

 

För att du ska få en djupare insikt i vilka vedermödor som vi amatörer ställs inför i denna strävan till perfektion, kolla på Gyrots Björn Ulvaeus-look-alike-contest.

4 reaktioner till “”Med påsar på kinder och OS i blick …”

  1. Jag vill minnas att det var Björn Skifs och Bengt Palmers som gjorde originalcontesten. Hockeyförbundet borde haka på och låta Mårts testa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s