Snabba klipp 3

Fan att jag inte tänkt på det tidigare. Här har man knegat år ut och år in för frimärkspengar:

Affärsidén har ju bara legat där och väntat – ”hej kom och ta mej!” – fast helt förgäves i min blida blindhet. Men nu jäklar ska det säljas hemliga Picasso-tavlor. Förresten behöver det inte vara Picasso: da Vinci, Rembrandt, van Gogh, you name them, duger gott. Förresten behöver det inte ens vara tavlor. Vilka skitdyra objekt som helst duger gott, bara dom är hemliga. Men aldrig under tio millar – man vill ju inte slita ihjäl sig på Tradera-annonseringen.

— 

I Norge stundar en exegetisk revolution:

 

Fast tänker man efter är det inte ens frågan om en liten revoltunge. För det första betyder väl jungfru ursprungligen just ung kvinna, och för det andra är det väl inga andra än Busk-Georg och hans gelikar som fortfarande inte tror att Josef, eller rörmokar’n, satte på Maria.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s