Brottstycken 21

Du har väl sett henne domptera, Go’kvälls hundexpert Barbro Börjesson. Visst är hon fantastisk, Sveriges riksalfamormor:

Men vi krävande tevetittare fordrar förstås mer. Blod, svett och tårar ska det va, allra helst det första (jämte erotik). Det är därför hög tid att släppa in Barbro till vargarna på Skansen – upp till bevis! Övningsvapen i form av paintballbössa är tillåtet i försöksomgången, men i finalen gäller skarp ammunition: strypkoppel, tomma petflaskor och rödluva. Inslaget kommer att sändas i programmets sena upplaga Go’natt.

***

Eftersom jag är övertygad om att Anders Borg varken har tid eller lust att läsa min blogg törs jag avslöja: Hustru och jag är med i Viking Närköps bonusprogram:

***

Hustru har soffat sig framför teven för att under årets uppesittarkväll låta sig berusas av allt promotions- och arkivmaterial inför OS. Jag ska strax göra henne sällskap. Fler guldmedaljer än kvällens kommer hur som helst bli svårt att matcha.

4 reaktioner till “Brottstycken 21

    1. 🙂 Vilka håller han främst? Gissar på femmilsgulden. Här fordras både uthållighet och välplanerade kisspausar.

  1. Jag tycker att Redaktör´n ska begära förhandling med arbetsgivaren om ett lite bättre bonusprogram….t ex en skål popcorn till varje film. 🙂

    1. Tror inte det ska vara nåt större kostnadsproblem. Det har tagit oss åtminstone två–tre år att skrapa ihop dom sju stämplarna. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s