Lögnhals 1 och 2

Eons reklam med en objektivitet värdig vilket kvällstidningslöp som helst föll tack och lov inte Konsumentverket på läppen:

”Eons presschef Torbjörn Larsson slår dock tillbaka och hävdar att påståendet avsåg själva produktionen.” Jo hej du, så miljöbelastningen från för driften av kärnkraftverk nödvändiga för-, mellan- och efterprocesser (bränsleframställning, konstruktion och underhåll av anläggningar, avfallshantering m m) är det bara att med gängse strutsmentalitet bortse från? Snacka om luftpastej.

Oavsett vilken inriktning på energiproduktion man förespråkar är givetvis ett anständighetskrav öppna kort med fullständiga fakta. Ja, såvida man inte är rikspolitiker, för då är det helt på sin plats att blåljuga lika kärnfriskt som Eon, allt ”för den goda sakens skull”:

2 reaktioner till “Lögnhals 1 och 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s