Snabba klipp 8

En dagens nyhet ur E24:

Tänk att man nästan har en halv förmögenhet i klädkammaren. Fast än är väl paltorna inte tillräckligt välhängda. Får nog vänta ytterligare ett decennium. Patinan är det i alla fall inget större fel på, även om den inte riktigt når fulländat vikingagravsstuk:

***

En gårdagens nyhet ur Dagens Nyheter:

Positiv särbehandling ? Om man ändå ska snacka om positiv särbehandling av en grupp, till exempel ettdera könet, vilket blir då tecknet på ty åtföljande särbehandling av det andra könet? Rackarns knepig fråga, men för säkerhets skull kanske regeringen även borde avskaffa negativ särbehandling, så att ingen ska känna sig förfördelad.

4 reaktioner till “Snabba klipp 8

  1. Hajade också till lite över uttrycket positiv särbehandling, det MÅSTE ju medföra negativ särbehandling för någon annan, och det är ju inte bra…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s