Det löser sig …

… sa han som sket i vasken skaldade och sjöng Bertil Goldberg i Nynningen i en gammal proggdänga från -73. Och bubbelbad har som bekant varit ett mäkta populärt lördagsnöje ända sen vikingatiden. Nu tycks ICA satsa på ett utvidgat koncept, en kombo:

Man får väl förutsätta att papperet är av en särskilt våtstark kvalitet.

3 reaktioner till “Det löser sig …

  1. Nämen Redaktör´n….två faktafel i samma mening. Bubbelbad är ett modernt påfund och lördagsnöje….vadå nöje, när vi var 8-10 år, mera tvång som framkallades av renliga föräldrar. Trevlig Helg på sig! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s