Stolpskott

Aggressiva och nonchalanta – så uppfattar engelsmännen BMW-förarna”:

En typisk murvelgeneralisering var min första tanke. Givetvis måste det även bland BMW-förare förekomma intelligent liv. Om man dessutom tar i beaktande den hårdhänta självsanering som främst sker i gruppen FSMFLH (För Stor Motor, För Liten Hjärna) borde en begåvningsjämvikt inställa sig som är ungefär lika oavsett framförd bilmodell, eller …?

Men icke, faktum är att den kraftigt höjda säkerheten i moderna bilar tycks ställa min teori helt på ända, om man nu ska tro på följande:

Han (för det var faktiskt en sån, igen!) lär i alla fall inte få ut en spänn av försäkringsbolaget. Kanske en halv mille i havet för bilen plus reparationskostnaden för vajerräcket. Men vad gäller det senare kan man nog föreställa sig en viss mängdrabatt.

Dags att söka bidrag för inkompetensavveckling hos Arbetarbladets rubriksättare? Endera skriver man ”250 kilometer i timmen” eller ”250 km/h”. Och vad bindestrecket har där att göra är fullständigt obegripligt.

2 reaktioner till “Stolpskott

  1. Jag tror att många av BMW-bilarna av misstag, p g a språkproblem, även har vindrutorna tonade på insidan också, så dom inte ser hur dom kör…..verkar det som. 🙂

    1. Tonade? Du menar spegelbelagda: ”Spegel, spegel på rutan där, säg mig vem som brajtaste förar’n i världen är?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s