En sommarbetraktelse

Så är sommaren kommen. Idas sommarvisa har sjungits och avnjutits på skolavslutningarna. På stan har studenterna röjt runt, vita i mössan och glada i hatten, medan yngre ynglingar äntligen fått ömsa sina svalkande vinterkepsar mot sommarvarma yllemössor. Hos vissa gängliga exemplar i söderläge kan man redan nu ovanför hänget upptäcka hurusom brandgula och marinblå Helly-Hansen-underställ framhävs i all sin färgprakt. Och snart är kantarellerna här. Visst blir man lyrisk!

En reaktion till “En sommarbetraktelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s