Klippdockor

Hur fan kan man vara gift med en fotboll? undrar säkert en vän av allsmäktig ordning:

Och vad ska kyrkan säga? Perverst! Jernis kan lugna er alla med att det med största sannolikhet är en felskrivning, att det i själva verket är fotbollsspelarfruar som avses.

Med andra ord är det alltså inte alls så uppseendeväckande som man kunde tro i förstone för oss med öppen attityd till omgivningens böjelser för det avvikande, även om man för all del kan bli fundersam över den mänskliga naturen.

Fast från den kristna ultrahögern ses givetvis sådana kvinnliga, i förtappelsens avgrund förlorade rötägg med ytterst oblida ögon. Initierade källor gör till och med gällande att fotbolls- och golfspelarfruar kommer att beredas en egen kortegeplats i årets Stockholm Pride Festival. Redan nu ska Magdalena Graaf och Elin Woods ha tackat ja medan Victoria Beckham fortfarande rådgör med sin agent om dom ekonomiska villkoren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s