Vatten, vatten, bara vanligt vatten

Allt var inte bättre förr, särskilt inte för oss kräsna mineralvattenkonsumenter. I dag tillfredställer utbudet på ett ordinärt svenskt snabbköp lystmätet hos de allra flesta, oavsett smakpreferenser, stil, ålder, kön, läggning, etnicitet etc. Med och utan kolsyra i fyra olika förpackningstyper av sex märken med tjugo olika smaker ger totalt nästan 1000 varianter. Den goda trenden tycks också fortsätta utan någon synbar avmattning i produktutvecklingen. Redan inom några få år kan vi njuta av att gå och botanisera i timtal i köpladornas gigantiska utbyggnader i tre–fyra plan avsedda enbart för vatten.

Till sommarens läckraste nyhet hör enligt en samstämmig vattenjournalistkår Loka Hundloka och den hett efterlängtade camping- och husvagnskollektionen som kommer att finnas på hyllorna i början av juli:

loka för campare

Lagom till midsommarhelgen släpper Spendrups ytterligare två spännande smaker för försäljning enbart på Systembolaget. Förutom i ordinarie förpackningar kommer Loka Anis/Kummin och Loka Skogsstjärna (Trientalis europaea) även att finnas i en praktisk femliters familjedunk.

OBS: Fler reklamsatirbilder från bloggen finns samlade i galleriet Satirreklam. I blogghuvudet finns länkar till ytterligare gallerier med egna humorbilder, satirklipp och språkkrumelurer.

4 reaktioner till “Vatten, vatten, bara vanligt vatten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s