”Knäppa brännvin”

Kul benämning på att knäppa skjortan fel som Jenny lärde mig i sin kommentar till inlägget Interiör från Jernkontoret, del 11.

Snyggt tycker hon också att det är:

Det är bara att hålla med, faktiskt vaaansinnigt läckert och sexigt om man bär skjortan med sån grace och stil som Jernis. Dags att byta bana till modeikon, har hört att dom tjänar hyfsat även om det ofta blir sena kvällar. Jag har redan tänkt ut mina första kollektioner: till våren specialdesignade skjortor utan övre knapp och nedre knapphål, och givetvis med en fräck Jernis-brodyr på bröstfickan. Till hösten vänder jag så på kuttingen med en modell utan övre knapphål och nedre knapp.

Minst fem gånger normalpriset borde man väl få ut; det gör inget att produktionskostnaden dessutom blir något lägre. Ja va fan, kan andra sälja färdigutslitna jeans och ”bajsat på sig”-brallor till fantasipriser så ska väl det ordna sig. Ska nog höra med Holknekt om han är intresserad av att backa konceptet.

4 reaktioner till “”Knäppa brännvin”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s