Snabba klipp 15

Det sägs att fler utbildningsplatser för läkare behövs. Kanske det, men billigt blir det inte och ger inte resultat förrän om många år. Det sägs också att verkningsgraden inom sjukvården är låg. Därför borde vi först utnyttja vad som finns på ett bättre sätt i analogi med vad som redan görs inom energiområdet, nämligen ”läkareffektivsera”:

Äntligen har man alltså tagit tag i problemet – och som ren bonus får 10 000–15 000 arbetslösa tidsstudiemän jobb på nytt. Nu ska det minsann bli pang på rödbetan: dra skalpellen från höften, skär först och fråga sen. Och inget mer kliande i skallen eller öronen, på hakan eller pungen, eller andra hårbevuxna kroppsområden.

Fast det kanske inte bara är tveksamhet som man bör komma åt:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s