4 reaktioner till “Kastar in handsken:

  1. Äntligen – slut med överåriga och överbetalda spelare med passerat ”bäst före datum”. Nu är det hemvävt som gäller….yipeee! 🙂

  2. Vem tusan hakar är Ejendal? Frågade jag mig först. Nu vet jag. Men efter 25 år i Värmland: FBK! Och ni har väl haft stor glädje av Pelle Prestberg? För en som var med redan på 60-talet hör emellertid bl.a. Mora och Leksand självklart till den svenska hockeysociteten! Jag har fortfarande inte vant mig vid HV/Jönköping, Linköping och tidigare Malmö i sådana sammanhang. Ingen hockeykultur! Förresten: Kanske bäst med hemvävt, med hjärta & transpiration.

    1. Prestberg i all ära, men för mig är Dubbel-Nisse värmlänningen nummer ett i LIF. Flera andra stora Värmlandsnamn har också lyft klubben, t ex Laabraten och Steen. Men mitt hockeyintresse är numera inte alls vad det varit. Håller med dig om hockeysociteten, även om FBK gick upp i högsta serien så sent som 1965, men efter 45 år är det ”preskriberat” ;-). Berodde väl mest på att LIF och andra div 1-lag i början snodde dom bästa spelarna från Värmland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s