Den lligenta värktabletten

Acetylsalicylsyrabaserade analgetika har fortsatt tappat marknadsandelar mot modernare lösningar utvecklade på exemplevis paracetamol- och ibuprofenplattformar. Det kända märket TREO tillhör förlorarna. Den senaste uppgraderingen till version TREO.1 med koffeinbooster skedde för många år sen och uppfattas av dagens krävande konsumenter som förlegad.

Men nu slår tillverkaren McNeil tillbaka och lanserar en ny tablett på samma plattform med en avancerad LSD turbografikaccelerator som stöder alla på marknaden förekommande bladdrare som Explorer och Koskenkorva. Enligt företagets presstalesman räknar man med ett enormt sug på marknaden, inte minst tack vare en mängd nya appar. För att markera att det är frågan om en helt ny produkt snarare än en uppgradering ges tabletten ett helt nytt namn:

FYRO – disconnecting people

Sen nyheten läckte ut har den varit den stora snackisen bland brustablettnördar, pillertrillare, crackare, hypokondriker och värkmästare. I morse släpptes så under hajpartade former de första hett eftertraktade rören hos några få utvalda apotek i Stockholm, Göteborg och Malmö. Försäljningen ransonerades till max tre helrör per person. Redan tidigt i går kväll var köerna långa:

OBS: Fler reklamsatirbilder från bloggen finns samlade i galleriet Satirreklam. I blogghuvudet finns länkar till ytterligare gallerier med egna humorbilder, satirklipp och språkkrumelurer.

10 reaktioner till “Den lligenta värktabletten

  1. Lysande! … Och kunde dessutom inte låta bli att skriva en kommentar också därför att gamla Treo är min stora favorit. När kaffet är slut brukar jag ta mig en Treo eller två. Går lika bra med Treo – är dessutom rökare, så smaklökarna är putz weg för längesedan. Fyro låter väldigt intressant, att ta till när ”andra grejer” än kaffet är slut hemmavid … Hmm.

    1. Då kanske du är mannen att beskriva smaken på en TREO-latte? Eller förresten, gör inte det. 😉

  2. Vi är rörande eniga här, lysrör är vad det är! Man får hoppas på en snar norrlandsleverans så receptorerna får sitt!
    Kram påre Per! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s