Bingos brackiga belugabanan

Vi återknyter till förra inlägget med Bingo och Kalle.

Rynkar du på näsan? För den kräsmagade finns ett exklusivt alternativ som sopar banan med Kalles banankaviar:

Mera banan, en riktig praktpjäs:

Se där en elegant övergång till förrförra inlägget Hjälpmedel vid krävande muskelarbete. Att ingen har kommenterat titeln kan förstås bero på att ordleken i muskelarbete helt enkelt är okul, men Jernis misstänker ändå att den gått många förbi. Utan att nämna namn är jag mycket besviken på vissa delar av bloggläsekretsen som fullständigt verkar ha tappat fokus. I normala fall skulle där ett ord som börjar på dylikt sätt utlösa storlarm i det autonoma nervsystemet. För lite mus-kelträning?

OBS: Fler reklamsatirbilder från bloggen finns samlade i galleriet Satirreklam. I blogghuvudet finns länkar till ytterligare gallerier med egna humorbilder, satirklipp och språkkrumelurer.

8 reaktioner till “Bingos brackiga belugabanan

 1. Jorå – här i Stockholm är vi muskelarbetare mä (som infödingarna i mitt tidigare hemlän Värmland säger – ”mä”, alltså).

 2. Ha ha….jag vet nog hur Redaktör´n tänker. Men med tänke på bästa systern så vill man ju inte komma med allt för ekivoka avslöjanden på hur man egentligen tänker. 🙂

 3. PANG! Jag är träffad! 🙂
  Mus-kel-arbete är helt enkelt vansinnigt kul, om man ser det på DET viset. Vilket jag inte gjorde, av någon outgrundlig anledning…
  Men det är väl som du säger, för lite träning. Inte så lätt med styvt ben… MITT alltså!
  Annars tycker jag att kaviar+ägg och bananer i sviss är bra smakkombinationer.
  Kram påre Per! 🙂

  1. Det kostar att ligga på topp. För att kunna tillhöra eliten krävs intensiva träningsperioder mellan dom större evenemangen. Kanske du helt enkelt är nedtränad efter många hårda övningspass? Ingen fara. Undvik att köra på dig alltför mycket mjölksyra och kom ihåg att jogga ner och stretcha ordentligt.

   Kram påre Barbro! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s