4 reaktioner till “Förväxling med förveckling

  1. Trots att jag inte är morfar så påminner det faktiskt lite om mig. När jag för ett par år sedan skulle hämta min golden retriever på hundpensionatet var själva föreståndarinnan inte inne. Så jag tog min hund och gick iväg, en bit. Men det var inte min goldentik – utan en rymningsbenägen goldenhane. Tack och lov hann han inte sticka iväg …

  2. men va fan? hur kan man gå iväg med fel barn? hallå?
    Lite skumt att inte känna igen sitt eget barnbarn…

    Är väl nästan lika illa att ta fel hund!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s