Rätt man på rätt plats

Hemma hos Jernis är det Hustru som har kontrollen, alltså tevekontrollen. I går kväll tittade och lyssnade vi som vanligt på gutten Skavlan och hans gäster som den här gången var ovanligt bleka, ja förutom Lill-Babs halvkremerade hy.

När Petter äntrade scenen tillsammans med stintilantan famlade jag först desperat men som vanligt förgäves efter kontrollen. Fast så tänkte jag att vafan, det är ju faktiskt inget musikprogram utan just en pratshow och då får man väl för en gångs skull stoiskt stå ut.

Buuurp

2 reaktioner till “Rätt man på rätt plats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s