Lite julstök

Många är ute i god tid inför julen. Inte Jernis. Okey, jag har gjort gravlaxsåsen men den inlagda strömmingen får vänta ännu några dagar. Julklapparna till barnbarnen fixar vi som vanligt på upploppet.

Men med en sak är jag i år klar redan före jul. Välpreparerad. För ett par veckor sen vräkte snön ner trots att spriten hade sjunkit under −10 °C. Bara att dra på sig termobyxorna och ut och göra sin plikt med skyffeln. Ha! – bara och bara. Jag var visserligen förvarnad efter tidigare byxprovning, men likväl. Dra gick väl an, eller snarare slita, men knäppa gick förstås inte. Trots allt kunde jag nöjt konstatera att jag inte hade vuxit ur skinnvantarna.

Efter jul måste Hustru allt ta mig i kragen. Distansträning ska visst vara väldigt effektivt. Sisådär 150 m känns lagom, till att börja med. Man får akta sig för att bli nertränad.

6 reaktioner till “Lite julstök

  1. Nerträning ägnar jag mig gärna åt. Ner i soffhörnet med mig bara! Att brallorna inte går att knäppa skiter jag i, huvudsaken att mössan sitter som en smäck!
    Nattinattikram påre Per! 🙂

  2. Akta väggen bäste Redaktör´n – säger bara Per Elofsson och Petter Northug, så förstår du vad som kan hända! Bäst att börja med några program ur serien ”Träna med TV” med Gunsan Hägglund och Bengt Bedrup….det finns ju SvtPlay numera – gu´bevars!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s