Den raneocentriska världsbilden

Nya, rent astronomiskt sensationella rön avslöjar att stora vetenskapsmän som Newton, Einstein och Hawking varit fullständigt ute och cyklat. Inte heller Kopernikus världsbild med solen i mitten stämmer. Faktum är att det är katolska kyrkan som hela tiden varit sanningen närmast:

OBS: Fler liknande alster från bloggen finns samlade i gallerierna Kul kultur och Satirporträtt. I blogghuvudet finns länkar till ytterligare gallerier med egna humorbilder, satirklipp och språkkrumelurer.

16 reaktioner till “Den raneocentriska världsbilden

 1. Och Lilla Björn är Borg.

  Nyckeln är att betrakta Ranelid som man betraktar sin fru, så till vida att hon alltid har rätt. Det blir mycket enklare så.

  Prova och ett nytt universum kommer att öppna sig för er.

  1. 😀 Skillnaden mellan Ranelid och fruar är att hans ofelbarhet är axiomatisk medan fruarnas bara är en god (över-)levnadsregel.

  1. Vilket alla spelare, från korplirare till Zlatan, också gör. Liksom publiken.

 2. 🙂 ”…hans ofelbarhet är axiomatisk…”, där har du en formulering Ranekula själv skulle kunna dra till med. Dock inte om sig själv.

  1. Nej, det vore honom givetvis helt främmande, hans blygsamhet förbjuder honom. 😉

 3. Det finns ju de (dock inte Ranelid) som har funderingar om det faktiskt kan finnas parallella universa. Är det i så fall där Englund MÖJLIGEN kommer in i bilden?

  1. Så är det nog – om man frågar Ranelid: ”Den mannen måste inte bara komma från en annan planet, utan från ett annat universum.”

 4. Hahaha! Vad finns det att tillägga? Verkligen skrämmande att det krävts så många år att klargöra detta, som nu synes så självklart.

  1. Japp. Före begynnelsen rådde mörker. Och Gud sade: ”Varde Big Björn”, och det vart Big Björn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s