Hur ska det gå?

Inte många timmar kvar nu. Svenska folket laddar, ingen är oberörd. Kylskåpen bågnar av läsk och öl, champagnen och kaviaren ligger på is. Chipshinkarna står redan rågade på borden. Ett artisteri av yppersta världsklass vankas tevetittarna och enligt all expertis kan vi vänta oss en nagelbitare av sällan skådat slag. Uppsnacket kan sen flera dygn tillbaka följas på alla betydande radio- och tevekanaler. Nationen kokar.

Säkrast att bänka sig i god tid i tevesoffan för att få bästa plats och sen bara vänta till klockan 1:00 i natt, till startskottet för självaste finalen i 50 km gång, idrottens ”blå band”. Åååh vad pirrigt!

 

Andreas Gustafsson, svensk elitflanör, i ett tidigare försöksheat

5 reaktioner till “Hur ska det gå?

  1. Elitflanör 😀

    Birger Fält gick. Bara en sån sak. Jag tror bestämt jag måste publicera en gammal seriestrip med Birger Fält i en biroll.

    1. Birger Fält, det var tider det, ja herrejävvlar. Kollade på Wiki; måste vara ett utdrag ur hans CV, avslutas med ”Dessutom banmätare och efterfrågad som sådan.” Imponerande.

      Dessvärre missade jag finalen; får inte vara uppe så länge. Nåja, vad är väl en gångfinal i VM? Den kan vara dötrist och långtråkig … … och alldeles, alldeles underbar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s