På örat

Ligger i sjukhussängen med ny höftkula. Ganska okul faktiskt, men ska förhoppningsvis bli så mycket bättre sen. Och inte blir det kuligare för att kära Hustru fyller 50 i dag. Ett fyrfaldigt hurra! En blommografisk roskvast fick det bli; sång besparade jag henne, den stora dagen till ära.

Det är inte så att blogginspirationen direkt rinner till, eller ens värks fram trots utomordentliga förutsättningar därför, om man säger så. Fast lite vilsnade jag trots allt till av alla morfindimmorna i pannloben i går natt:

***

Jag hör döden i vitörat, sa den blinde på väg över undergångsstället.

***

OBS: Fler reklamsatirbilder från bloggen finns samlade i galleriet Satirreklam. I blogghuvudet finns länkar till ytterligare gallerier med egna humorbilder, satirklipp och språkkrumelurer.

***

Vicket drag, ett öronlock som spränger, populär hårdrockspsalm på så kallade högmässor.

13 reaktioner till “På örat

   1. Inte så blygsam Redaktör`n – med ny kula går det som en dans. 🙂

 1. Oj Jernis…synd att jag inte är i närheten och kan vissla lite hårdrockspsalmer för dej. Då kunde du få höra Blackout med Scorpions eller nåt annat upplyftande. Bra att det går att sätta in kulor så där liksom. Då rullar du snart framåt ska du se. Tills dess kan du ju bara tala om vad du behöver få gjort! En tekopp? Ett paraply? Eller nåt KulTurellt 😉

  1. Tror dessvärre inte att det funkar för alla sorters kulor, 😉

   Du kan väl illustrera en hårdrockspslam, eller varför inte en blueskoral så har du så att säga den rätta tonen redan på plats.

   1. Jo, det är mycket hårdrock nu 🙂
    Hårdrockspsalm…vilken bra idé.
    Jag har länge funderat på att måla låtar.
    Och hårdrockstexter…är poesi 🙂
    Blues… är själva hjärtat.

    Tja, man får väl vara glad för dom kulor som GÅR att fixa 😉 Krya på dej!

  1. Tack! Allt väl. Värker gör det förstås, ibland för jävligt, men mer sällan för varje dag. I morron ska jag få åka hem så att jag i alla fall kan delta passivt vid lördagens jubilarmottagning. På söndag blir det kanske premiärtur med rullatorn runt kvarteret. Så här i början tänker jag hålla igen lite på fartsträckorna.

 2. Cry on you kamrat och hälsa bättre hälften med hälsningen att hon har den bättre hälften av de första 100 åren framför sig.

  Jag skjutsade förresten grannen till tåget i veckan. Han är ute i samma ärende som du.

  1. 🙂 Det ska jag framföra. Och visst är det så, bara det finns schyssta reservdelar och man undviker piratkopior, till exempel träben.

 3. Pingback: Huvudbry « Jernis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s