Sexuell skruvelse

Den dagliga sökmotortermlistan erbjuder som regel tillfälle till en härlig, finlitterär läsupplevelse utöver det vanliga, framburen av diverse exotiska sexuella böjelser och smakriktningar. Men frågan är om inte gårdagens förnämsta bidrag från en okänd läckergom tar priset alla kategorier, ja är näst intill oslagbart:

Sen kan man ju stilla undra varför Jernis pryda blogg träffas genom dylikt.

7 reaktioner till “Sexuell skruvelse

  1. Det där slår alla mina ”Marie Ekorre” med hästlängder. Man hoppas ju att han/hon som hittade dig genom den aningen oortodoxa frasen ändå tänkte: ja va fan, det här är ju bra grejer. Andra grejer, men bra grejer. Jag lägger den i favoriter.

    1. Risken är nog annars stor att det var en rejäl besvikelse. Dock knappast större än vad alla dom ambitiösa studenter och elever känner som typiskt under lovfria perioder hittar min blogg via sökmotortermfavoriten ”periodiska systemet” (inkl olika former, språk och felstavningar).

    1. Tja, det vore ju en idé, att lägga ut listorna på bloggen. Ett inlägg om dan, lätt som en plätt, inget mer behövs. Fast ganska enahanda i längden blir det, med risk för rundgång också, så hela cyberrymden kraschar av självsvängningar. Och det vill vi ju inte. 🙂

  2. Infrastrukturstrateg. Håkan Johult. Sex filmer från hela världen. Även kommentarer kan ju leda till sökbesök. Det första är den fulaste titel jag vet på svenska. Det andra är det emellertid hård konkurrens i, Juholt är ju rätt känd – men flitigt förekommande Håkan Johult? Det sista har ju en inbyggd dynamik, oss särskrivningsskeptiker emellan. Hoppas på massor av nya friska sökträffar hos dig.

    1. Tackar och bockar för hjälpen! Jag ska noga följa dina nyckelord och rapportera träffbilden. Tror stenhårt på Johult, kanske en bubblare redan nästa vecka. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s