Gärna villig hjärna

Framstående hjärnforskare världen över har sedan mer än ett sekel förgäves försökt utröna var vår så kallade reptilhjärna är exakt lokaliserad. Nu har gåtan äntligen lösts, men icke alls av dr Frankenstein och hans kolleger, som man skulle kunna ha anledning att förmoda. Nej, den avgörande ledtråden kom istället helt överraskande som ett resultat av det häpnadsväckande fynd som i somras en zoologisk expedition under ledning av professor Dick Ball, Berkeley University gjorde i Mojaveöknen i Arizona:

Inlägg med snarlika inslag:

Darwinsk reflektion

Trafikpolemik, del 1

Allmänheten varnas!

2 reaktioner till “Gärna villig hjärna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s