Interiör från Jernkontoret 15

Jag var till sjukgymnasten i går. Nä förresten, i förrgår, fast jag var till sjukgymnasten i går, fast en annan sjukgymnast. Hårt liv. Hon, alltså sjukgymnasten i förrgår, förbjöd mig på det bestämdaste att jogga. Hårt liv.

http://tracking.technodesignip.com/?action=count&projectid=642&contentid=6533&referrer=-&urlaction=r...

Hustru har följt serien True Talent som gått på nån av reklamkanalerna under hösten. Jag brukar inte vara mycket för sånt, men som biliggare framför sovrumsteven så kastar man förstås både ett öga och öra då och då (teven ser rent ut för jävlig vid det här laget). Fast jag måste säga att jag är väldigt imponerad av deltagarna.

I snacket efter en låt sas att det svåra tonartsbytet genomfördes utmärkt. Jasså minsann. Då vet jag ju en som kommer att bli helt oslagbar i nästa års tävling. Jag klarar galant … ja säkert sju, åtta tonartsbyten under en enda vers av Ja må hon leva.


2 reaktioner till “Interiör från Jernkontoret 15

 1. Vad säger sjukgymnasten om att hålla på och byta tonart så där?
  Jag menar sju åtta byten i samma mening kan ju bli väldigt ansträngande…

  Jernis, jag har tryckt på alla prenknappar.
  Slagit i spikar och sågat och frågat och betalat.
  Men inte fick jag nån mäjl nu heller.
  Om att det fanns nypressat.

  Men jag hittar ju hit ändå 🙂

  1. Ingen fara. Mina tonsiller är inte av denna värld, ej heller av någon annan.

   Mysko. Det funkar för Hustru. Den enda eventuella skillnaden mellan er, alltså i egenskap av prenumeranter ( 😉 ), är väl att hon inte är ordpressare. Jag får väl försöka komma ihåg att mäjla exklusiva, personliga aviseringar till dig. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s