Behovsstyrt resursutnyttjande

*

*

*

*

Så här såg originalet ut:

OBS: Fler liknande alster från bloggen finns samlade i galleriet Kul kultur. I blogghuvudet finns länkar till ytterligare gallerier med egna humorbilder, satirklipp och språkkrumelurer.

8 reaktioner till “Behovsstyrt resursutnyttjande

  1. Det är väl en och annan i politikerskrået som har problem från annat håll – vi talar om oral inkontinens. Apropå dina tidigare inlägg om sökord så har min blogg fått ett flertal besök på ”bombtillverkning recept”. Det visade sig att jag ett tag låg etta på Google med den sökformuleringen (nu trea). Ska jag skriva in ”bombtillverkning recept” i meta keywords på min annars så snälla (?) blogg? Min ambition har annars inte varit att nischa in mig på just nämnda gebit. Faktiskt.

    1. Ja visst är det märkligt att våld alltid säljer bäst. Själv närde jag stora förhoppningar på ”beachvolley damer”, men ack en sån besvikelse. Däremot funkar ”dansbandsveckan i Malung”, oftast sökt i kombination med ”knulla”, till full belåtenhet.

    1. Vad skönt, och inte rap heller. 😉

      Kryptonit är också vad tyskarna under andra världskriget gick på när Alan Turing et al knäckte Enigmakoden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s