Kanonmat

Ett drömspel, djupt vilande på hanen, ordalydande under vapenmakt:

Svensexa med patron själv. Anfall redan i porten. En hel servisarmé av skjutvilliga pangbrudar, blott iförda rickkorsetter, stövlar med stilettklackar. Vilka bombnedslag! Helt omöjligt att värja sig. Läskar mig med molotovcocktails, tankvis, rena sjöslaget. Ren dynamit, blir kanon på stubinen. Sablar, måste sticka på hanbajonetten. Hittar en ledig pisstol, sätter mig, fyrar av en mullrande mörsare, skrattsalvorna dånar. Varden vankas, klart för drabbning. Hugger oförväget in på oförrätten, apterade sprängörtsskott slungade i napalmolja. Till förrätt en sönderpepprad svärdfisk med persedelsmör. Rykande huvudrätt: briserat bredsidfläsk surpris på en bädd av svavelosande krutonger. Sköljs ner med skurar av granatäppelshots. Helknall igen. Pangmätt och smällfet. På det en sprängdegsinbakad glassbomb att dessertera, som lär få kaggen att explodera. Eller mig att desertera.

Vaknade sen.

Drömlirare.

OBS: Fler språkkrumelurer från bloggen finns samlade i galleriet Ordskoj. I vänsterspalten finns också länkar till mina bildhumorgallerier och satirklipp.

5 reaktioner till “Kanonmat

    1. Kanske det, men när de väl kommer smäller dom lite högre. Vi får se, i kväll måhända. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s