Big Bizzniz Class

OBS: Fler reklamsatirbilder från bloggen finns samlade i galleriet Satirreklam. I blogghuvudet finns länkar till ytterligare gallerier med egna humorbilder, satirklipp och språkkrumelurer. Läs också Bengts välformulerade synpunkter i Ryanair rena farsen!

4 reaktioner till “Big Bizzniz Class

    1. Javisst! Ficklampa kan hyras för en extra avgift. Vid användning av egen medhavd ficklampa rekommenderas att spänna på sig fallskärmen. Kan hyras för en extra, skyhög avgift. 😉

  1. Precis så var det! Har flugit en gång t/r med flygplanstypen Hercules. Med miniräknarens hjälp: två gånger, alltså. Det var när jag tjänstgjorde som Åsa Bodén vid numera nedlagda Luftwaffe i Uppsala, och vid ett tillfälle skulle kolla in molnen vid en micket himlig flygbas utanför Bodén. Förlåt: Boden, ska det vara. I Norrbotten. Det var Ryanair! Visserligen grundades Ryanair officiellt nio år efteråt. Men det var liksom testflygningar. Och alla var vi micket nöjda. Inte minst för att vi överlevde.

    1. Ack ja, den välfönade Åsa Bodén, som av den för högervindar extremt känsliga Rapportredaktionen tvingades sluta släppa väder och åkte ut i kylan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s