Tidig rötmånad?

Bra förslag” tycker utbildningsmagister Jan Björklund (FP) om Socialdemokraternas initiativ till att förlänga skolplikten en bit in i sommaren. Fullständigt obegripligt! Moment 1A i introduktionen till politisk propedeutisk kurs föreskriver som bekant att konsekvent såga motståndares förslag vid fotknölarna. Vad förslagen faktiskt innehåller är totalt ovidkommande. Undantag medges icke under några som helst omständigheter!

Efter detta groteska hjärnsläpp som för all framtid raserat förtroendet får det givetvis bedömas som helt uteslutet att Jan Björklund ska kunna upprätthålla sin partiledarpost, än mindre sitta kvar i regeringen.

OBS: Fler kändisporträtt från bloggen finns samlade i galleriet Satirporträtt. I blogghuvudet finns länkar till ytterligare gallerier med egna humorbilder, satirklipp och språkkrumelurer.

2 reaktioner till “Tidig rötmånad?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s