Bänkpress

EM i herrfotboll är snart till ända. Spekulationerna inför semifinalerna mäts i spaltkilometer. Tyskland möter Italien, Portugal ställs mot Spanien.

Få om några centimeter ägnas emellertid åt dom sanna hjältarna, reserverna som nöter bänken, alltid beredda till inhopp så fort bänkdirektören kallar. Alldeles särskild uppmärksamhet bör riktas mot de verkliga trotjänarna som år ut och år in väntar på sin stora chans. Jag grävt fram gräddan av dessa, en ur varje semifinallag, där ingen har färre än ett halvdussin utnötta avbytarbänkar på meritlistan. Noll inhopp. Vi pratar crème de la crème:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s