Lidande lidelse

Gårdagens Dagens fråga i Gefle Dagblad:

dagens huvudvärk

Hur tänkte man då? Vadå ”lider”? Som om det skulle vara normativt! Här hemfaller frisinnade GD av alla tidningar till journalistik som måste upplevas som djupt kränkande för en stor grupp medmänniskor. Nu är det hög tid för dessa på undantag satta individer att komma ut, att högljutt protestera mot den flagranta diskriminering och nedsättande behandling som de ständigt utsätts för i vårt inskränkta samhälle! Jag talar för alla fullblodsmaskinister, de som inte alls lider, utan tvärtom till fullo njuter av huvudvärk, de vars högsta önskan är att någon gång i livet få uppleva en sprängande migränorgasm.

2 reaktioner till “Lidande lidelse

    1. Det ju inte precis så att man hittar ett och annat korn i Dagens fråga – vid en närmare studie kan man konstatera att den är rena kornboden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s