Brottstycken 36

jämställd mindre sex

Tja, det må väl vara hänt, fast när det å andra sidan väl händer, ja då pratar vi kvalitetstid.

***

felcitat

Intressant. Äktsvenska rasister som tar sig brösttoner – på utrikiska! Visst, intelligensnivån kanske trots allt överträffar de tyska naziofficerarnas i ‘Allå, ‘allå, ‘emliga armén, men ändå. Nä, ska den svenska fascismen kunna uppnå nån form av trovärdighet får allt rikskansler Åkesson se till att få tyst på åtminstone dom allra grundaste plattnackarna.

***

Så har Anders Södergren ännu en gång blivit uttagen till ett stort mästerskap, för vilket i ordningen vet säkert alla wikipediabitare. Sixten, Assar, Torgny m fl får ursäkta, för härmed utnämner jag Anders till vår främste stilåkare genom tiderna. Vilken kroppshållning! Vilken spänst! Vilken elegans! Är det måhända bara min vilsna pannlob som lockar fram associationer till en av tjuren Ferdinands oförrättade banemän?

picador södergren

En reaktion till “Brottstycken 36

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s