Brottstycken 37

Som vi har väntat:

boba fett

Jernis kan som vanligt avslöja betydligt fler detaljer. Ihärdiga rykten bland oss cineaster gör gällande att Boba Fett kommer att gestaltas av fryssen Gérard Depardieu:

depardieukombo

Ett utsökt men föga överraskande val. Desto mer oväntat är att rollistan kommer att utökas med ingen mindre än Little Steven. Steven Van Zandt, som han egentligen heter, ska här spela en galaktisk halvmaffo och firad Vintergatumusikant, Boba Fetts okände trekvartsbror Roca Fett:

little steven

***

Reklam är som ett rött skynke för mig, något jag blixtsnabbt bläddrar förbi. Ändå är det omöjligt att värja sig mot alla annonser (dom i busskurerna är särskilt svårbläddrade), vilket naturligtvis också är en förutsättning för min Satirreklam. En viss typ av annonser har en alldeles speciell förmåga att fånga blicken:

balconette

Balconnette är vad jag förstår beteckningen på en sorts bh – och franska för liten balkong. Fantastiskt! Visst har väl fransmännen (och i det här fallet rör det sig nog om just männen) en helt enastående känsla för tjusiga, romantiska omskrivningar som talar till fantasin. Undrar just var gränsen går för balcon? F-kupa?

En reaktion till “Brottstycken 37

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s