På västkustskt manér

Tittade lite på Mästarnas mästare i går. Visst pratar han härligt, Dan Corneliussson? Så där mysigt, nasalt götelaborgskt. Helt enkelt lysande, nästan i klass med den oomstridde stormästaren i grenen, P-G Gyllenhammar, i alla fall sen Ingo ställde in tofflorna.

Den medicinska forskningen har ännu inte lyckats lösa gåtan. En hypotes man arbetar efter för närvarande är att det är något med västkustklimatet som främjar bildandet av polyper av rent groteska dimensioner.

dan corneliusson

Än mer imponerande är emellertid att Dan Corneliussson redan som 17-åring tog en plats i Blåvitts på den tiden stjärnspäckade A-lag. Kanske inte främst för att han var så ung utan fastmer för att han inte hette Glenn.

3 reaktioner till “På västkustskt manér

    1. IFK:s talangscouter hade det lätt på den tiden. Bara att ringa runt och be om ett friex av skolkatalogen, och så var det klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s