Snabba klipp 31

I dag på långfredagen ska vi ju påminnas om Jesu lidande. I SvD hittade jag följande bidrag:

långpass

Visst, för den som siktar på att bli en flagellant i världsklass måste det så klart vara oerhört frustrerande att fastna på 1.45. Då pratar vi inte minuter,

***

Vissa nyheter blir man misstänksam mot direkt. Dit hör sådana som verkar alldeles för bra för att kunna vara sanna, som den här i DN:

såsblandare

Skulle inte förvåna om det i själva verket visar sig vara frågan om en filminspelning. Tippar på Weiron i ottan – The Movie.

***

I Gefle Dagblad hittade jag två rubriker nästan vid varandra som väckte mitt intresse som fågelbeskådare:

fågelrubriker i GD

Den första handlade om den utrotningshotade vitryggiga hackspetten. Bra att den får en egen lokal. Den andra visade sig dock inte alls syfta på en rovfågel som fått poliseskort till Furuviks djurpark för rehabilitering efter att ha krockat med sista rälsbussen mellan Åbyggeby och Oslättsfors, utan på ett uppträdande därstädes av en herr M. Uggla (Stockholm).

3 reaktioner till “Snabba klipp 31

  1. Såg att ”cementblandaren” – en sån där stor jäkel på hjul som man spadar in massor av sand och cement i bestod av en ”sån där liten visp man sätter i handborrmaskinen”. Flagellant eller inte, vi ordknåpare har mycket att stå i – och upptäcka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s