Snabba klipp 32

Vi börjar i SvD där en analytiker på en hög position inom mäktiga Citibank ger sin syn på Norges ekonomiska läge. På ett pedagogiskt sätt förklarar hon hur landet ligger så att till och med en ekonomisk novis som jag begriper:

norgehistoria

Ja givetvis är det så, tänk att jag inte fattat det tidigare, och marknaden kommer förstås att bli jättebesviken på Norge om man mot allas förväntningar bara skulle lyckas infria allas förväntningar. Det är ju logiskt.

Fast allvarligt talat, inte flashar det precis nån Mensavarning för Citibanks välbetalda von-oben-expert. Om vi prompt måste ha några som spelar hazard med våra tillgångar vore det väl bättre att anlita en skock babianer eller chimpanser. Betydligt billigare också. Till den årligen återkommande bonusfesten skulle en klase bananer eller två att kalasa på räcka gott.

***

I DN noterade jag att den USamerikanska plastikkirurgin måste ha nått för mig helt oanande höjder:

foten II

Jay Leno – mannen som drar plösen över Foten.

En reaktion till “Snabba klipp 32

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s