… tillika om armar och hals

Enligt SvD medger H&M att deras modeller förvisso är en smula smala, men presskontakten Karin Bringevall uppger samtidigt att ”vi arbetar inte med modeller som är märkbart underviktiga.” Det känns tryggt. Flickorna måste ju dessutom vara extra piggelina till lanseringen av den nya kollektionen, vilken också kommer att marknadsföras med ett för evenemanget specialproducerat dubbelalbum:

the collection of bangladesh

OBS: Fler kulturyttringar och kändisporträtt från bloggen finns samlade i gallerierna Kul kultur respektive Satirporträtt. I blogghuvudet finns länkar till ytterligare gallerier med egna parodibilder, satirklipp och språkkrumelurer.

En reaktion till “… tillika om armar och hals

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s