Kval på kval

Fotbolls-VM pågår som bäst med avslutningen i gruppspelet. Känns det tomt utan Sverige? Att inte åter få tillfälle att hänga läpp? Lugn, flera av de stora lagen har redan blivit utslagna. Passa på att sympati-hänga läpp med exempelvis spanjorerna eller de engelska fansen.

english recycling bins

(Från the Poke – time well wasted, högklassig brittisk satir!)

Ytterligare skrällar är säkerligen att vänta. Då gäller det att du är väl förberedd. För att bygga upp en riktigt tät läpphängarstämning inför kommande favoritfall rekommenderar kypmästaren följande uppladdningsmeny:

restaurang löken på laxen

Fler språkkrumelurer från bloggen finns samlade i galleriet Ordskoj. I blogghuvudet finns ytterligare länkar till mina bildhumorgallerier och satirklipp.

4 reaktioner till “Kval på kval

    1. Javisst, bara man anstränger sig en smula på sin bästa kökssvenska kan vad som helst fås att låta som ”the most delicious, genuine Swedish cuisine”. När allt kommer omkring känns nog nobelpriset i fysik ganska så kört, men köksvägen in till Blå hallen får väl duga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s