Bröderna Duktig vandrar vidare

Avgående landsfader Reinfeldt, vars sorgsna, sammetslena ögon särskilt lär vädja till hundägare, har givetvis en säker reträttpost som Svenska Kennelklubbens ordförande.

bröderna duktig

”Ingenting är längre som förut, alla gamla sanningar är slut.” Jag tror det var Stefan Demert som redan på 70-talet diktade så insiktsfullt. Numera gäller ju faktiskt inte ens sentensen ”Vår Borg är oss en väldig gud.” Vart fan är den här världen på väg?

Föga överraskande att Borg därför också går, i ren indignation. Men vart? Visst vore det en händelse som ser ut som en tanke om Thomas Östros, precis som Povel i Titta jag flyger, tror sig vilja hoppa av, iförd sin exklusiva fallskärm, och samtidigt bespara Bankföreningen ett kostsamt headhuntingarvode för att hitta en ny VD.

2 reaktioner till “Bröderna Duktig vandrar vidare

  1. Apropå första meningen i inlägget så noterade du kanske 2012 att Carl Bildts företrädare på utrikesministerposten fick ett fint erkännande just nämnda år. Ja, först sex år efter avgången fick Jan Eliasson (enligt folkbokföringen: Jan Kenneth Eliasson) äntligen det erkännande han förtjänat. Nämligen att bli utsedd till Årets Kenneth av Svenska Kennethklubben. Och det är faktiskt sant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s