”Det var Lundin och jag och Harald Blom var med”

”Den som inte är röd som ung har inget hjärta, den som inte är blå som gammal har ingen hjärna.” Nu ska väl inte den sentensen tas så där jättebokstavligt. Fysiologiskt har färgbytet förmodligen betydligt mer med fettillväxten över buken och arslet att göra.
etc-klipp det är som om världen håller andan
smb-klipp fns rapport om klimatet och framtiden

Tiden börjar med andra ord bli välmogen för de äldre generationerna att ta en smula ansvar.

(Mer med och om Jewell ”Babe” Stovall (1907–1974), USamerikansk deltabluessångare och gitarrist, i I blueskvarter med Olle Helander)

Vilket också kommer att ske, om inte annat som en omvändelse under galgen då den politiska och ekonomiska elitens män upptäcker att makt förutsätter såväl sin egen existens som något härska över – shit.

Och visst har det varit väldigt tyst om Anders Borg efter avgången – är månne rentav en omvänd ”Göran Skytte” i vardande? På en femöring från djupt nyliberalblå till rödrosa? Helt osannolikt? Tja, säg det. Om det kommer till kritan kan nog varenda människa, med undantag av Carl Bildt, erkänna att hon haft fel, även om det kan kännas lite skämmigt. Att det här med den allsmäktiga marknaden och under densamma sju miljarder, på sin egna lycka fåfängt hamrande smeder kanske, trots allt, inte var helt optimalt.

En reaktion till “”Det var Lundin och jag och Harald Blom var med”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s