Tanken vindlar 5

skärmklipp gd förskottslönHär har handläggaren på Konsumentverket å tjänstens vägnar otvivelaktigt skitit i det brännlackerade, stålblå dokumentskåpet. Företaget Förskottslön kan i själva verkat garantera samtliga låntagare en hundraprocentig återbetalningsförmåga genom ett bekvämt tilläggslån mot ett skäligt räntepåslag i dotterbolaget Förskottsförskottslön, vilket i sin tur kan garantera alla sina låntagare en hundraprocentig återbetalningsförmåga genom ett bekvämt tilläggstilläggslån mot ett än skäligare räntepåslag i dotterdotterbolaget Förskottsförskottsförskottslön  … … Allt till båtnad för konsumtion och tillväxt.

***

Ett oförglömligt ögonblick i svensk idrottshistoria:

skärmklipp dn zlatan

 ***

Vid utgrävningar i handduksförrådet gjorde Hustru ett fynd som enligt preliminär kol-14-datering bedöms härröra från yngre Jernisåldern, en era då en av livets stora utmaningar var att få med sig rätt, om någon, handduk hem från gympan. Vem av barnbarnen som i julklapp ska föräras familjeklenoden kommer att bli föremål för lottdragning.

handdukstrofé

Trofé i utsökt persisk frotté.

***

Du missar väl inte SMHI:s återkommande releasepartyn med anledning av det av Dagens meteorolog släppta vädret?

En reaktion till “Tanken vindlar 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s