Näste man till rakning

På tur efter Jimmie Åkesson:

__

Fler reklamparodier och kändisporträtt från bloggen finns samlade i gallerierna Satirreklam respektive Satirporträtt. I blogghuvudet finns länkar till ytterligare gallerier med egna humorbilder, satirklipp och språkkrumelurer.

5 reaktioner till “Näste man till rakning

  1. Så där ja! Ungefär som att sätta läppstift på en gris – fast tvärtom. Den här nyrakade framtoningen klär vår modell alldeles utmärkt. En gris är en gris är en gris (jag gillar grisar), och på samma sätt är en B.S. en B.S. oavsett vilken förklädnad han försöker kränga på sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s